Adawall Acoustic Wallpaper Akustik Duvar Kağıdı AC1905, Akustik Ses Yalıtım Duvar Kaplama Modelleri ve Fiyatları Dekonil
Adawall Acoustic Wallpaper Akustik Duvar Kağıdı AC1905, Akustik Ses Yalıtım Duvar Kaplama Modelleri ve Fiyatları Dekonil
Adawall Acoustic Wallpaper Akustik Duvar Kağıdı AC1905, Akustik Ses Yalıtım Duvar Kaplama Modelleri ve Fiyatları Dekonil

Adawall Acoustic Wallpaper Krem Akustik Duvar Kağıdı AC1905 (AC1905)

0,00
Fiyat : $54.00
Stok Miktarı : 5

Kargo ücreti "ALICI ÖDER" olarak gönderilecektir.

 

Fiyatımız 1 rulo icin geçerlidir.

Rulo

Artır Azalt

Adawall Acoustıc Wallpaper Duvar Kağıdı

 

Ürün Fiyatımız 1 metrekare için geçerlidir, sipariş bazlı çalışılmaktadır, bizimle iletişime geçip siparişinizi oluşturabilirsiniz. Teslimat süresi 10 gündür.

 

Adawall Acoustic Wallpaper Krem Akustik Duvar Kağıdı AC1905

  

Akustik Duvar Kağıdı Özellikleri

 

En:145 cm

Uzunluk: İstenilen Ebatlarda 

Ağırlık : 300  gr 1 m²

Kalınlık: 2,2 mm

Ön Yüzey : Tekstil 

Arka Yüzey: Non-Woven

 

Ellerinizi çırptığınızda çıkan ses her yöne dalgalar halinde yayılır. Bu dalgalar hava moleküllerinin birbirine yaklaşıp uzaklaşmasıyla meydana gelir. Eğer açık bir yerdeyseniz ses herhangi bir engelle karşılaşmayacağı için yayılmaya devam eder ve bir süre sonra yok olur. Oysa kapalı bir yerdeyseniz ses etrafınızdaki yüzeylerden size geri yansır. Bu yansımaların bir kısmı kulaklarınıza ulaşır. Beynimiz bu yansımaları çözümlemekte son derece başarılıdır. Bulunduğunuz yeri hiç görmeseniz bile bu yansımalar sayesinde büyüklüğü ve yapısı hakkında çok şey öğrenebilirsiniz. Bulunduğunuz mekânın yüzeyleri yani duvarları, tavanı ve tabanı hep yansıtıcı yüzeylerden meydana geliyorsa daha çok yansıma olur ve mekân sizin için rahatsız edici hale gelebilir. Bu rahatsız edici duruma gürültü diyoruz. Gürültü, zaman zaman farkında olduğumuzda bizi rahatsız edip kaçıran, zaman zaman ise farkında olmadığımız fakat bizi içten içe yoran bir çevre unsurudur. Buna nazaran tasarımcılar ve iç mimarlar daha çok göze hitap eden çalışmalar yapmakta ve bu durumu göz ardı etmektedirler. Artık kulağa hitap eden çalışmalar yapmanın vakti geldi. AdaWall, bu iş için kolları sıvadı ve Dünya’da bir ilk olan non-woven tabanlı, tekstil yüzeyli ve en yüksek “αw” değerine sahip AdaWall Akustik Duvar Kâğıdı serisini oluşturdu. İletişim denilen bilgi aktarımı gönderici ve alıcı arasında oluşur. Gönderici bilgiyi ne kadar iyi aktarırsa aktarsın veya alıcı ne kadar iyi bir dinleyici olursa olsun eğer ortamda bir akustik engeli varsa verimli iletişim gerçekleşmez.

 

Akustik Duvar Kağıdı Uygulama Alanları

 

EĞİTİM: Bir bireyin yetişmesinde eğitimin dolayısıyla okulun rolü çok büyüktür. Ailede Başlayan eğitim okul ortamının ve öğretmenin öğrenciye aktardığı bilgi ve değerlerle inşa edilmeye devam eder. Yapılan araştırmalar gösteriyor ki sınıflarda öğretmenlerin konuşma anlaşılırlığı 4 metreden itibaren %50 oranında düşüyor. Bu da öğrencilerin her 2 kelimeden birini kaçırmasına tekabül ediyor. Bu demek değil ki gerekli eğitimi almıyorlar. Fakat uğultudan dolayı kaçırdıklarını yakalamaları için daha çok çabalamaları gerekiyor. Bu duruma sebep olan en büyük şey ise yankı süresi. Ortalama Bir sınıfta ses 1.2 saniye yankılanıyor. Yaptığımız çalışmaya göre bu ses seviyesi 0.4 saniyeye kadar AdaWall Akustik Duvar Kağıdıyla düşürülebilir.

 

RESTORANT: Gittiğimiz restoranların göze hitap eden yerler olmasını tercih ediyor, fakat böyle yerlerde bulunduğumuzda eğer ortam kalabalık ise bir adım ötemizde oturan kişiye sesimizi duyurmak için adeta çırpınıyoruz. Bu durum, restoranın kulağa değil göze hitap eden bir tasarıma sahip olmasından kaynaklanıyor.

 

OFİS: Konumuz ofis ortamları. Günümüzün büyük bir çoğunluğunu ofislerde çalışarak geçiriyoruz. Çalışma alanları planlayıcıları var ama çalışma alanları ses planlayıcıları nerede? Çalışma ortamı, bir insanın gün içinde en verimli olması gereken yerdir aslına bakarsanız. Fakat gürültü seviyesi buna çok büyük bir engel oluşturuyor. İşveren için çalışanın daha az verimli hale getiriyor. Çalışanların takım çalışmasında daha az keyif almasına neden oluyor ve konsantrasyonlarını dağıtarak verimliliklerini bozuyor.

 

YAŞAM ALANLARI: Değinmek istediğim son konu ise daimî yaşam alanlarımız olan evlerimiz. Evlerimiz için iç mimarlarımız var ama iç mekân ses tasarımcılarımız nerede? Aslında burada bahsetmek istediğim şey, görünmez mimari. Bu tasarım deneyimle ilgili bir şey görüntüyle değil. AdaWall Akustik Duvar Kağıtlarının amacı ise; görsel olduğu kadar duyusalda bir ortam yaratmak. Evlerimizdeki ses yalıtımlı ortamlar daha iyi hissetmemize, daha sağlıklı insanlar olmamıza, sosyal davranışlarımızın gelişmesine ve daha verimli insanlar olmamızı sağlar. Daha lezzetli, daha sakin ve daha sağlıklı bir yaşam sürmek için AdaWall Akustik Duvar Kâğıdı serisine göz atmayı unutmayın.

DESEN
Düz
RENK
Bej
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
while True: text = input("En ebatını giriniz: ") try: numerical_value = float(text) except ValueError: print("Lütfen bir sayı giriniz.") continue result = numerical_value / 11.5 print("Sonuç:", result) while True: lambri_fiyati = input("Lambri fiyatını giriniz: ") try: lambri_fiyati = float(lambri_fiyati) break except ValueError: print("Lütfen geçerli bir fiyat giriniz.") final_price = result * lambri_fiyati print("Fiyat:", final_price) break